Småland Pale Ale – På Systembolaget 1:e oktober 2018

Vi är stolta att äntligen kunna berätta att Vareböke Småland Pale Ale från och med 1:e oktober kommer kunna köpas på Systembolaget.

Småland Pale Ale kommer till en början lanseras på Systembolaget under sortimentets TSLS vilket står för tillfälligt sortiment – Lokalt och småskaligt. Vår öl kommer börja säljas på Systembolaget i Älmhult till en början, efter 6-7 månader utvärderar Systembolaget hur det gått och vilken efterfråga det finns på andra orter berättar Viktor Lööf, medgrundare i bryggeriet.

Vår förhoppning är att efterfrågan är stor och att vi tills nästa år får möjlighet finnas med i beställningssortimentet, det innebär att vi kan leverera till samtliga Systembolag i Sverige, då utefter beställning från kund tillägger Viktor.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.